DETAILS, FICTION AND VERIFICARE ISTORIC AUTO

Details, Fiction and verificare istoric auto

Details, Fiction and verificare istoric auto

Blog Article

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Peste ninety% din masinile 2nd-hand comercializate in Romania nu au fost verificate - analiza autoDNA.ro

Decizia de a folosi versiunea gratuita sau platita a unei astfel de aplicatii depinde de tine si de nevoile specifice. Daca ai nevoie de informatii de baza despre istoricul unei masini, versiunea gratuita poate fi suficienta.

E legal să treci de semafor, dacă oprești imediat după el? Situații când poți trece „pe roșu”

Aplicatia RAR iti ofera contra Price posibilitatea de a vizualiza daca masina a fost implicata in accidente, daca au existat reparatii semnificative la caroserie sau daca s-au inregistrat daune la partea tehnica a vehiculului.

Pentru masinile aduse din alte tari, istoricul daunelor poate fi verificat prin intermediul serviciilor similare oferite de autoritatile auto din acele tari.

In concluzie, seria de sasiu sau VIN reprezinta un factor esential pentru fiecare vehicul, oferind informatii detaliate despre masina respectiva. Acest cod unic este folosit pentru a identifica si urmari vehiculele, contribuind la transparenta si siguranta in industria auto.

Pentru a te ajuta in acest demers, exista un serviciu de verificare a istoricului auto numit AutoDNA. Aceasta este o solutie completa treatment iti ofera acces la informatii detaliate despre istoricul masinii tale.

Un alt avantaj al verificarii VIN in achizitionarea unui vehicul second-hand este faptul ca poti afla daca masina a avut revizii periodice si daca a fost intretinuta la support-uri autorizate.

Unul dintre aspectele cheie pe care AutoDNA le analizeaza este istoricul daunelor. Este important sa stii daca vehiculul pe care il site web cumperi a fost implicat in accidente sau alte daune semnificative.

Aceste detalii te vor ajuta sa te asiguri ca masina pe treatment intentionezi sa o cumperi corespunde in totalitate cu ceea ce vinde vanzatorul.

Am obținut informații utile despre mașina pe care am vrut să o cumpăr. Site-ul AutoDNA este foarte simplu, clar și ușor de utilizat. Recomand acest serviciu. Mateusz

Citarea se poate encounter în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană

Înlocuirea acestor piese presupune costuri importante, manoperă calificată de assistance și componente de calitate. Nu este ieșit din comun ca preturile totale ale unor reparații capitale să depășească costul inițial de achiziție al masinii.

Report this page